Skip to Content

UITBREIDING MAES RADLER ASSORTIMENT MET MAES RADLER POMPELMOES

Dubbel verfrissend: Maes Pils met 100% natuurlijk pompelmoessap

Maes Radler verwacht opnieuw een mooie zomer. Na het enorme succes van de Maes Radler Citroen breidt Maes zijn Maes Radler assortiment uit met de Maes Radler Pompelmoes. Opnieuw dubbel verfrissend dankzij de frisse pilssmaak en het 100% natuurlijk pompelmoessap.

Frisse Maes Pils + natuurlijk pompelmoessap = dubbele verfrissing

Maes Radler combineert Maes Pils met 100% natuurlijk pompelmoessap. Dankzij deze combinatie biedt Maes Radler Pompelmoes een dubbele verfrissing en brengt het het beste van twee werelden samen: de verfrissende smaak van Maes Pils en de verfrissing van pompelmoessap. Bovendien bedraagt het alcoholpercentage slechts 2%, wat van Maes Radler een toegankelijk bier maakt. Een Maes Radler smaakt op zijn best bij een schenktemperatuur van 3°C tot 5°C.

Maes Radler is de perfecte partner-in-crime voor gezellige momenten met vrienden en familie. Of het nu gaat om een ontspannen tuinfeestje, een leuk terrasje, een lekkere picknick of om jezelf op iets verfrissend te trakteren na het recreatief sporten, Maes Radler zorgt voor de dubbele verfrissing waar de consument naar op zoek is. Dit jaar kan die consument dus kiezen uit Maes Radler Citroen en Maes Radler Pompelmoes.

Maes Radler Citroen bleek schot in de roos

Alken-Maes lanceerde vorig jaar met succes Maes Radler Citroen, een totaal nieuw type pils dat ongekend was op de Belgische markt. Het resultaat? Een zachte en verfrissende smaakervaring die bij menig consumenten in de smaak viel. Meer dan 1 miljoen mensen proefden Maes Radler, waardoor hij in geen tijd uitgroeide tot een absolute topper.

Consumentenonderzoek en professionele paneltesten zoals ITQI[1] bevestigen de uitzonderlijke kwaliteit en smaak van Maes Radler. Met Maes Radler Pompelmoes kan de consument nu ook de dubbele verfrissing van Maes Radler ervaren met een heerlijke pompelmoessmaak.

Benieuwd naar de nieuwe Maes Radler Pompelmoes?

De nieuwe variant van Maes Radler is vanaf april 2014 verkrijgbaar op de Belgische markt: in alle supermarkten en in de drinkcenters.        
De aanbevolen consumentenprijs in de retail bedraagt:

  • 6-clip fles 25 cl:       3.99 €
  • 6-pack blik 33 cl:     5.49 € 

Meer info op www.maes.be.

Like ons www.facebook.com/maespils.

[1] * Het International Taste & Quality Institute - iTQi - gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken. Maes Radler ontving vorig jaar 2 gouden sterren op de Superior Taste Award.

Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.