Skip to Content

Maes & “Wasbar” samen in zee!

Voortaan elke week in Gent: de “Maes.be Music donderdagen”!

Woensdag 3 oktober 2012 - Morgen wordt het officiële startschot gegeven van de "Maes.be Music donderdagen" in de Wasbar te Gent. Deze donderdagen maken deel uit van Maes.be Music, een dynamisch platform waarbij Belgische muziek en muziekliefhebbers op een verrassende, onconventionele manier samengebracht worden. De “Maes.be Music donderdagen” zullen Belgische talentvolle muziekgroepen, zowel klein als groot, een klankbord geven via de vernieuwende en verrassende “Wasbar”. Wasbar is een hippe wasserette en kapperszaak in één waar je gezellig met vrienden kan genieten van een frisse Maes, terwijl je was in de wasmachine of droogkast draait.

De eerste Belgische artiest die de symbolische aftrap van de “Maes.be Music donderdagen” geeft, is Zinger. Dit is een jonge Gentse “space pop” band die als uiterst beloftevol omschreven staat (winnaar van de Belgische wedstrijd pop & rock “De Beloften 2011"). Na dit live optreden volgt er een DJ-set waardoor het feestje helemaal losbarst. In de bar van Wasbar kan je bovendien genieten met je vrienden van een frisse Maes, met meer mout en meer karakter!

Voor de “Maes.be Music donderdagen” werkt Maes samen met Poppunt om jong talent een kans te geven. Zo hebben ze recent een campagne gevoerd op Vi.be om jong Belgisch muziektalent aan te trekken voor de “Maes.be Music donderdagen”. Met Maes.be Music steunt Maes de activiteiten van de Belgische muziekscène van zowel bekende als onbekende artiesten, op alle mogelijke plaatsen waar artiesten en fans elkaar kunnen tegenkomen.

Praktische details:

Wasbar: Nederkouter 109, 9000 Gent
“Maes.be Music donderdagen”: elke donderdagavond
Meer info vind je op: www.maes.be of op www.wasbar.be. 

Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.