Skip to Content

Maes Radler innoveert met derde smaak

Haal de lente in huis met de verfrissende Limoen-Cactus variant

Vanaf vandaag kan de consument genieten van een volledig nieuwe Maes Radler beleving. Na de geslaagde lancering van zowel Maes Radler Citroen als Maes Radler Pompelmoes wordt de succesformule verder gezet met een derde variant, Maes Radler Limoen-Cactus. Een verfrissende Maes Pils met 100% natuurlijk limoen- en cactussap.

Maes Radler Limoen-Cactus verenigt de vertrouwde smaak van Maes Pils met 100% natuurlijk limoen- en cactussap. Dankzij deze combinatie biedt Maes Radler Limoen-Cactus een dubbele verfrissing en brengt het beste van twee werelden samen. Bovendien bedraagt het alcoholpercentage slechts 2%, wat van Maes Radler een toegankelijk bier maakt.

Blinde smaaktests zijn unaniem positief
In 2013 kwam Alken-Maes voor het eerst op de proppen met Maes Radler, een totaal nieuw type pils dat toen nog ongekend was op de Belgische markt. Het resultaat werd een zachte en verfrissende smaakervaring die geen enkele brouwer evenaart.

Voor het tot stand komen van deze nieuwe variant investeerde Maes sterk in blinde smaaktesten om zo tot de ultieme derde smaak te komen. Het onderzoek dat werd uitgevoerd door internationaal  onderzoeksbureau, HayStack toonde uiteindelijk aan dat de smaak van Limoen-Cactus gemiddeld over de gehele lijn nog beter scoort dan alle andere Radler varianten wereldwijd. Bovendien zei liefst 80% van de respondenten dat ze dit product ook effectief zouden willen aankopen.

Ideale verfrissing
Maes Radler vormt het perfecte gezelschap voor de aankomende lente en zomer. Uitstekend om te drinken bij jou thuis, op een terras of als verfrissing na het sporten. Maes Radler Limoen-Cactus wordt het best gedronken bij een schenktemperatuur van 3°C tot 5°C.

Contacteer ons
Elke Eriksson P.R., Brouwerijen Alken-Maes
Klaas Sonck Brand Manager, Brouwerijen Alken-Maes
Elke Eriksson P.R., Brouwerijen Alken-Maes
Klaas Sonck Brand Manager, Brouwerijen Alken-Maes
Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.