Skip to Content

MAES PRESENTEERT: MAES MUSIC LIMITED EDITION BLIKKEN

Dat Maes Pils voluit de kaart van muziek trekt, is algemeen geweten. Als partner van verschillende muziekfestivals zoals Tomorrowland en Pukkelpop en partner van gekende concerthuizen zoals de Botanique in Brussel of de Trix in Antwerpen houdt Maes de vinger aan de pols bij al wat reilt en zeilt op nationaal en internationaal muziekniveau. Ook dankzij het enorme succes van de Maes.be Music Container concerten met gratis verrassingsconcerten van Belgische topacts, zit Maes stevig verankerd in de music scene. Dit jaar verrast Maes zijn muziekfans graag met de Maes Music Limited Edition blikken, een unicum op de Belgische biermarkt.

Music MAEStro Please

Maes haalde de mosterd bij topartiesten om zijn blikken op te leuken. De 6 slogans: Alors on Maes, This is the Sound of Maes, Put your Maes up in the Air, Should I Maes or should I go, Music sounds better with Maes, Last night a DJ saved my Maes maken van de Maes blikken ware collector’s items deze zomer. Maes is immers de enige op de Belgische biermarkt die zijn blikken ‘pimpt’.

Beschikbaarheid

De Maes Music Limited Edition blikjes zijn vanaf nu tot eind september 2013 beschikbaar in grootwarenhuizen en drankencentrales.

Adviesprijs: 5,69 euro voor een 8-pack (33cl).

Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.