Skip to Content

Maes Pils presenteert de Maes Music Cargo

MAES PILS PRESENTEERT DE MAES MUSIC CARGO

Bier & bands aan boord

Mechelen – Maes Pils gooit zijn Maes Music campagne dit jaar over een compleet andere boeg. Deze zomer pakt het favoriete bier van de festivalganger immers uit met de ‘Maes Music Cargo’, een heus binnenschip van maar liefst 39 meter dat werd omgetoverd tot een waanzinnige feestboot die heel de zomer lang voor de nodige ambiance zal zorgen in Vlaanderen en Wallonië.


Music sounds better with Maes

De ‘Maes Music Cargo’ wordt woensdagavond 26 juni gedoopt aan de vaart in Mechelen.  Tijdens de maanden juli en augustus vaart het schip dan kriskras door België, waar het zal aanmeren in zes verschillende steden. Dat betekent twee maanden lang feest aan boord met overheerlijke BBQ’s, spannende DJ-contests en allerhande geestige muziekquizzen. Vanaf 30 augustus starten dan de Maes Music Cargo Concerten, de ondertussen legendarische containerconcerten waarbij je pas ter plaatse ontdekt welke topband je gaat zien. Dit jaar dus niet op de grote markten van dit land, maar op het water. 5 bands, 5 dokken, wie speelt waar? Dat blijft vooralsnog een verrassing... Hou zeker de Facebookpagina in het oog voor meer details, alsook www.maes.be.

Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.