Skip to Content

Maes Music Cargoconcerten gaan van start

Mechelen – De Maes Music Cargo, die een hele zomer lang de Belgische wateren doorkruiste, geeft nu vrijdag 30 augustus het startschot van de Maes Music Cargoconcerten. 5 bands, 5 dokken en je weet niet wie waar gaat spelen, dat is het opzet.

De gratis concerten beloven alvast flink wat muziekliefhebbers te trekken. Op het programma staan: de Nederlandse rapsensatie De Jeugd van Tegenwoordig, het jonge geweld van Compact Disc Dummies, het eigenzinnige Absynthe Minded, de vrolijke muziek van Suarez en singer/songwriter Jali. De steden waar het schip wekelijks zal aanmeren: Kortrijk (27/09), Deinze (20/09), Geraardsbergen (13/09), Doornik (7/09) en Strépy-Thieu (30/08).

 

5 bands – 5 dokken – maar wie speelt waar?


Klinkt als de alomgekende containerconcerten van de afgelopen jaren? Ja, maar deze keer is de setting ietwat spectaculairder. De containers staan op de Maes Music Cargo gestapeld, een enorm binnenschip dat als uniek podium op het water dienst doet om concerten van formaat te geven. De kick-off is nu vrijdag in Strépy-Thieu. Jong en oud is welkom vanaf 18 uur aan de beroemde scheepslift (Rue Raymond Cordier 50, 7070 Le Roeulx) voor een frisse pint en een pre-party door één van de Cargo-DJ’s. Maes Pils selecteerde hen begin deze zomer via een DJ-contest op de Facebookpagina. De gelukkigen mogen nu in het voorprogramma van de bands spelen. Om 20u knalt de container open en komt de band tevoorschijn. Vanaf 21u start de after-party in samenwerking met NRJ. De alombekende cargo t-shirts zijn vanaf nu te verkrijgen aan de bar.

Volgende week meert de Maes Music Cargo aan in Doornik voor een nieuw verrassingsconcert. Ook daar is het programma:
• 18u pre-party
• 20u cargoconcert door 1 van de bands
• 21u after-party

En zo laat Maes Pils de muziekzomer toch nog even voortduren.

De Maes Music Cargo is niet aan zijn proefstuk toe

De afgelopen weken zorgde de Maes Music Cargo trouwens al voor flink wat ambiance in verschillende steden verspreid over het hele land. Muziekliefhebbers konden met vrienden genieten van zalige BBQ’s, muziekquizzen, tal van parties en lazy Sundays. Kortom het was een schitterende zomer met flink wat bier en muziek aan boord. Een zomer die nog even blijft duren dus met de wekelijkse cargoconcerten voor het grote publiek.

--------------------------------------------------------------

Meer weten over de Maes Music Cargoconcerten? Ga naar www.maes.be of www.facebook.com/MaesPils.

NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en beelden kan u terecht bij:  
Annelore Marynissen    
Brand PR & Social Media Alken-Maes      
Tel.: 0479/016.058 of e-mail: annelore.marynissen@alken-maes.com   

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt.  Met  pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen  en  Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes   een   mooi   uitgebalanceerde  merkenportefeuille.  Naast  het hoofdkantoor  in  Mechelen  beschikt  Alken-Maes  over  drie brouwerijen in Alken,  Opwijk  en  Kobbegem  en  drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes  stelt  zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks  volume  van  1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.


Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Contacteer ons
Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.