Skip to Content

Maes en Pukkelpop geven PKP Pint nieuwe dimensie

Dit jaar brouw ook jíj mee aan die exclusieve Pukkelpop- Pint

“Kent ge dat? Ge staat op Pukkelpop. En uw keel is kurkdroog. Maar de muziek is keigoed, de mensen zijn kei-vriendelijk en in uw broekzak vindt ge nog één bonneke voor ne frisse, schuimende Maes. Bingo!”

Maar in tijden waar alles geshared wordt, wil je uiteraard jouw kleine geluk ook delen met je vrienden! Alleen, je kan toch moeilijk al je vrienden laten meedrinken van jouw 25 cl vloeibaar Maes-genot!? Probleem…!?

Dat dacht je maar. Want Pukkelpop zou Pukkelpop niet zijn en Maes zou Maes niet zijn als zij hiervoor geen geniaal plan bedacht hebben. Dit jaar kan iedereen van joúw pint drinken! Pukkelpop en trouwe partner Maes geven dit jaar de Pukkelpop-fans immers een actieve rol en nodigen 4 gelukkigen uit om mee de PKP Pint te komen brouwen, onder de naam Drink Van Mijn Pint. Zo krijg jij de kans om zo’n 30.000 pinten mee te brouwen en heel de wei te laten meegenieten van jouw eigen PkP Pint.  

“Na het enorme succes van de PKP Pint van vorig jaar, wilden we opnieuw iets doen voor het festival en de festivalgangers. Als brouwer van de lekkerste Europese pils is innovatie voor ons zeer belangrijk, en ook dit jaar wilden we deze uitdaging aan gaan. We hebben er bewust voor gekozen om de consument hier sterk bij te betrekken. Een hechte relatie met onze consument is bij Maes immers altijd ons startpunt, denk maar aan acties zoals “Vollenbak voor je vereniging”. We geloven dan ook dat we samen de beste Pukkelpop Pint kunnen brouwen!” , aldus Jan Bosselaers, Marketing Director bij Alken-Maes.

Ook Chokri Mahassine is enthousiast over deze samenwerking: “Deze samenwerking past perfect bij ons eigen verhaal van betrokkenheid en experiment; twee pijlers die erg belangrijk zijn voor Pukkelpop. Dus Pukkelpoppers die hun eigen pintje kunnen brouwen; beter wordt het bijna niet.”

Drink van mijn pint

Vanaf vandaag kan iedereen deelnemen aan de Drink Van Mijn Pint-actie. Zo maak jij kans om samen met drie andere personen de exclusieve PKP Pint 2016 te gaan brouwen! Als kers op de taart ontvang je dan ook nog eens combitickets voor jou én je vrienden om te gaan vieren op Pukkelpop. Deelnemen kan via www.maes.be/drinkvanmijnpint.

Deze limited edition zal uitsluitend geschonken worden tijdens het vier dagen durende festival en dit in het Pukkelpop Café en de Baraque Futur. Uiteraard kan je op het festivalterrein zelf nog volop genieten van een heerlijk verfrissende Maes.

Brewing A Better World

Alken-Maes en Pukkelpop zetten duurzaam ondernemen beiden hoog op de agenda. Zo wordt al het bier van Alken-Maes, en dus ook deze PKP Pint, geproduceerd met 100% groene energie, door middel van 6.000 zonnepanelen en een eigen waterzuiveringsinstallatie. Bovendien wordt 99.8% van het afval gerecycleerd.

      

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Contacteer ons
Sofie Deleu Internal Communications & Brand PR Specialist, Alken-Maes
Sofie Deleu Internal Communications & Brand PR Specialist, Alken-Maes
Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.