Skip to Content

3de editie van de Maes.be Music Box presenteert Belgische topaffiche!

Gratis containerconcerten met Triggerfinger in Mol & The Subs in Veurne? Of The Subs in Luik? En Hooverphonic in Veurne? ...

Mechelen, maandag 3 september 2012 – Na het enorme succes van de vorige twee edities, zal de Maes.be Music Box ook dit jaar de zomer in stijl afsluiten. Met de Maes.be Music Box krijg je een reeks gratis verrassingsconcerten van Belgische topacts in Belgische steden te zien. Met de Maes.be Music Box presenteert Maes zich opnieuw als dé partner van de Belgische muziekwereld, en verwent het de consument met topmuziek van eigen bodem. En als je hierbij bovendien met je vrienden kan genieten van een verfrissende Maes, met meer mout en karakter, dan worden dit gegarandeerd leuke verrassingsconcerten!

De succesformule van de Maes.be Music Box blijft behouden: de muziekliefhebber kent de data en locaties, maar weet pas welke groep optreedt op het moment dat de Maes.be Music Box openklapt. De editie 2012 omvat 5 gratis verrassingsconcerten. Op de planning van dit jaar staan Veurne (7/09), Brussel (8/09), Luik (13/09), Deinze (14/09) en Mol (21/09). Op elke Maes.be Music Box zal één van de volgende bands optreden: Triggerfinger, The Subs, School is Cool, Hooverphonic & de Black Box Revelation. Maes.be Music Box 2012 wordt georganiseerd in samenwerking met Studio Brussel en Classic 21, die de concerten live uitzenden.

De Maes be.music affiche

De Maes.be Music Box editie 2012 biedt opnieuw een schitterende affiche aan. Ook al weet je dus niet welke band je waar zal zien, het zijn telkens topbands! Ook benieuwd naar wie waar speelt? Volg ons op Maes.be en op de Facebookpagina van Maes.

De concerten in Vlaanderen worden live uitgezonden door Studio Brussel, die in Wallonië door Classic 21. Dit telkens tussen 19 en 21 uur. Na afloop van elk concert organiseert Maes in samenwerking met partners Studio Brussel en Classic 21 nog een leuke afterparty met DJ-sets. 

Over Maes Pils

Alken-Maes is als nummer twee dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, Desperados, de abdijbieren Grimbergen en Affligem en meerdere speciaalbieren zoals Mort Subite, bezit Alken-Maes een mooi uitgebalanceerde merkenportefeuille. Naast het hoofdkantoor in Mechelen beschikt Alken-Maes over drie brouwerijen in Alken, Opwijk en Kobbegem en drie distributieplatformen in Grimbergen, Wellen en Middelkerke. Alken-Maes stelt zo’n 500 mensen tewerk, en het jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter zorgt voor een omzet van 200 miljoen euro.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.